Introduktion till Planet Values

Planet Values har skapats som ett resultat av att vilja göra lite mer och kanalisera tankar, tips och funderingar kring hållbarhet och våra livsstilar. Vi bakom bloggen har varit nära vänner i över halva vårt liv nu och har både sätt samhället förändrats över tiden men även växt själva mycket i och med nya erfarenheter, möten, utbildningar och dylikt. Uppvuxna och bosatta i Stockholm men har inte bott i samma stad på många år nu fram till idag. Vilket kanske också bidragit bättre förutsättningar att skapa något tillsammans och dela erfarenheter.

Om bloggen enbart blir en kanal för oss själva att sortera tankar och reflektera så är det så. Men om vi lyckas inspirera en eller flera till att reflektera lite över livsstil, framtid och hållbarhet är det givetvis ett stort plus. 

Något vi verkligen vill förmedla är att ingen är perfekt. Vi är inte perfekta när det kommer till en hållbar livsstil. Men att tänka på val som görs i livet, samt att läsa på, skapar förändring i tankemönster och hur vi värderar tiden här på jorden. 

Temat på våra kanaler kommer därför vara hållbarhet. Vi ska försöka blanda lättsamma vardagstips med fakta och våra egna, kanske något djupare, reflektioner.

Välkomna till Planet Values!

 
Allmänt | Hållbarhet, Livsstil, PlanetValues | | Kommentera |
Upp